Kérdésed lenne? Fordulj hozzánk bizalommal: +36/30/184-80-85 info@almadiablak.hu

Prémium napellenző full casette

Prémium napellenző full casette

Tokozott napellenző

Kategória:

Teljesen zárt alumínium tokos napellenző.

Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.
Működtetés: A napellenzőket működtetheti kézi erővel – tekerőkarral, elektromotorral, vagy akár mindkettővel. Az elektromotoros berendezésekhez időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.
Textilek: A napellenzők ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. A színminták segítségével eldöntheti, hogy nagy vonalakban milyen mintájú, illetve árnyalatú textilt választ majd. A tényleges kiválasztást azonban csak a termék személyes megrendelésekor, a valós textilminták megtekintését követően tegye meg.
Szerkezetszínek: A szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhetőek.
Exkluzív szerkezeti megoldások, meghatározott típusoknál: esőcsatornás homlokprofil; dekorcsíkkal ellátott profilok; tűgörgős, csapágyazott csuklók
Rendelhető extra felszerelések: szélérzékelő; fényérzékelő; dekorvilágítás; terasz fűtés, hűtés; digitálisan nyomtatható ponyva; ponyvafeliratozásSzerkezetszín: RAL 7035, kívánságra lásd RAL színsor
Ponyvaszín: Umbroll színsor
Karok: 5 m-ig 2 db, 5-6 m 2-3 db, 6-8 m 3 db, 8 m felett 4 db
Konzol: extrudált homlokzati, kivánságra extrudált univerzál- mennyezeti, szarufa
Ponyvacső átmérő: 70 mm, 78 mm.

A színválaszték az alábbi linken megtekinthető:

Sattler katalógus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prémium napellenző full casette” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosár