Kérdésed lenne? Fordulj hozzánk bizalommal: +36/30/184-80-85 info@almadiablak.hu

Redőny PVC lamellával

Redőny PVC lamellával

Műanyag redőny

Kategória:

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére. A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozható az árnyékolt épületbe jutó fény mennyisége. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől. Nemcsak a fényviszonyok beállítására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is. Alkalmazásukkal lényegesen csökkenthető az épület fűtési és hűtési energiafelhasználása. Gazdasági hasznuk mellett fontos kiemelni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik az épületek legsérülékenyebb pontjait, a nyílászárókat.
Redőny lamella:
Két típusa létezik a műanyag és az alumínium lamella. A műanyag lamellák magas minőségű extrudált PVC granulátumból készülnek. Az alumínium lamellák hengereltek, felületüket UV stabil lakréteg védi. Az alumínium lécek belseje hőszigetelő habbal tömített. A lamellák színválasztásához kérje segítségünk!

Alumínium redőnyöket nem rövidtávra választ az ember. Ha alumínium redőny vásárlása mellett döntünk, egyértelműen több pénzt szánunk redőnyeinkre, mintha az olcsóbb, kevésbé időtálló, műanyag redőnyt választanánk. Befektetésünkért cserébe viszont joggal elvárhatjuk, hogy hosszú éveken, akár évtizedeken keresztül, gondtalanul gyönyörködhessünk árnyékolóinkban. Kísérlet bizonyítja az alumínium redőnyök remek hőszigetelőképességét. A következő mérést végeztük el a napokban a hőszigetelő redőny bizonyítására: 1. Fogtunk egy hőmérsékletmérő szondát 2. Rátettük az ablak külső felületére 3. Majd megnéztük, mit mutat az ablak 2 különböző helyzetében: • redőny felhúzva • redőny lehúzva Az eredmények így alakultak: Redőny felhúzva: 6,4 fok Redőny lehúzva: 8,6 fok Mivel télen majd 16 órán át sötét van, ezért ha ennyi időre lehúzzuk a redőnyünket, akkor 16 órán át 2,2 fokkal „kevesebbet” kell fűtenünk. Mindenkinek azt javasoljuk, számolja ki, megéri-e neki egy remekül hőszigetelő redőnybe fektetni a pénzét vagy sem. A szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhető. A külső tokos látszó és vakolható tokos típusoknál és ezek KOMBI változataiban, valamint a ráépíthető tokos redőnyök esetében felár ellenében faerezetes keretek is kaphatók. A színválasztékért keressen minket!
Működtetés:
A redőnyök működtetése történhet gurtnival, zsinórral.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Redőny PVC lamellával” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosár