Kérdésed lenne? Fordulj hozzánk bizalommal: +36/30/184-80-85 info@almadiablak.hu

Garázskapu

Garázskapu

Kategória:

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU                                              

Panel:  EPCO /Belgium/  Motor: LiftMaster /USA/, Torlift /Kína/ Vasalat: FlexiForce /Magyar/húzórugó és torziós rugóA szekcionált garázskapu gyárilag szigetelt, ezért hőátbocsátási tényezője alacsony. A kapu helytakarékos, mivel a billenő kapuval szemben nem egyben nyílik, hanem panelenként.Azért nevezik szekcionáltnak, mert a kaputest nem egy darab lemez, mint a billenőkapu, hanem elemekből (szekciókból) épül fel. Ezek a panelek egyesével fordulnak el a kapu nyitásakor, így a kapu nem egyben nyílik, tehát helytakarékos. Panel elemei nagy stabilitású, 4 cm vastag, poliuretán habbal hőszigetelt, időtálló horganyzott basalattal, porszórt festéssel készül. Ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátottak, a kapupanelok gyártója a belga EPCO cég. Az alsó panel belső szerkezetére kapcsolódik a több légkamrás légzáró gumi, ami még tökéletesebb zárást biztosít egyeletlen talajú garázsban esztétikusabb a felület, nincs az alsó részen aluprofil, így nem is színeződik el, nem lesz foltos a felület, egészében látszik a kapuA panel felülete lehet sima vagy faerezetes, széles és keskeny bordás vagy osztás nélküli.

Motorok: LiftMaster motorok a Chamberlain-től

A Liftmaster tengelyvégi motor korszerű, lakossági és ipari kapuk automatizálására innovatív WIFI technológiával is elérhető. Erős motor olyan kapuk motorizálására, ahol húzómotor kiépítése nem lehetséges (pl. Födémen nincs hely sín felhelyezésére) Távkapcsolóval vagy GSM modullal is használható. 

A TorLift garázskapu motor: A TorLift motor 24V-os egyenáramú motor, motorfejbe épített vezérlőelektonikával és LED világítással rendelkezik. Végállás előtt lassít, így a garázskaput kíméletesen nyitja és zárja. Robosztus acél sínnel kapható láncos vagy bordásszíjas kivitelben. Elérhető 800N-os és 1200N-os erősségben. A standard sínhosszúságú motor max. 2500mm magas, míg a hosszabb változata max. 2950mm magas szekcionált kaput képes működtetni.

Paneljeink szendvics szerkezetűek, 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből állnak. Az alkalmazott poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat, hogy életre szóló minőségüket mindenki zavartalanul élvezhesse.

Hőszigetelés szempontjából fontos megjegyezni, hogy a paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0,5 W/m2K.

A légzárás a poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhető. Kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak, továbbá elzárja a nedvesség útját is.

Felület kezelési eljárás, hogy a habot közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, arany-tölgy, mahagóni és dió színeken kívül, egyéni színek is választhatóak.

Mozgatási lehetőségek:

Kézi működtetéses garázskapukat pálcás zárral zárhatjuk, ehhez cégünk a képen látható fekete vagy króm zárszerkezetet ajánlja önnek, amely még jobban kiemeli kapuja esztétikumát.

Döntése során viszont alaposan mérlegelje kapuja automatizálásának lehetőségeit. Kis árkülönbséggel, nagy luxusra tehet szert egy motorizált garázskapu által.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garázskapu” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosár